...

Voor het ontwerpen van uw website kunt u ook terecht bij One Design

Het standaard product dat One Design levert is natuurlijk webdesign. Aan de hand van een gesprek zal er een idee ontstaan over de opbouw en complexiteit van uw website.

Vormen
Er zijn verschillende manieren / vormen voor het bouwen van een website. Er bestaan Content Management Systemen (CMS), zoals WordPress en Joomla die veelal gebruikt worden. De andere mogelijkheid is het echt bouwen van een website via HTML & CSS, dit staat voor HyperText Markup Language en Cascading Style Sheet

Website
Voor zowel particulier als zakelijk is internet steeds belangrijker aan het worden en wanneer u als bedrijf uw consumenten snel en gemakkelijk aan moet kunnen spreken is een website onmisbaar. Consumenten willen zelf ook gemakkelijk en snel informatie kunnen vinden en ook hier speelt een website een belangrijke rol.

Webshop
Steeds meer consumenten willen gemakkelijk en snel producten kunnen aanschaffen, het liefst zelfs zonder het huis te moeten verlaten. De webshop is de toekomst wanneer u producten gemakkelijk en snel wilt verkopen.

Social Media
Steeds meer bedrijven zijn te vinden via Social Media. Consumenten zoeken steeds vaker via Social Media, dit komt voornamelijk door de opkomst van mobiel internet en smartphones. Social Media zijn gratis en het bereik is enorm! Consumenten zoeken niet meer alleen thuis achter de computer, de consument is mobiel en overal.

Responsive design
Door de opkomst van smartphones is het van belang voor ondernemers om rekening te houden met het feit dat consumenten de website moeten kunnen bekijken op de smartphone. Het is daarom van belang dat uw website een responsive design heeft of dat u een mobiele versie heeft van uw website.