...

ND France Intérieurs

"In verband met een sterk verouderde website was ik op zoek naar een bedrijf in de regio voor de bouw van een nieuwe site. In het eerste persoonlijke gesprek bleek One Design het juiste adres te zijn. Na een inventarisering van mijn wensen ging One Design aan de slag. In zeer korte tijd is er een verfrissende, mooie nieuwe website gebouwd. One Design heeft op een creatieve manier met mij meegedacht en goede ideeën aangedragen. Ik ben erg blij en tevreden met mijn nieuwe site en kan hier weer jaren mee vooruit. Hartelijk dank voor de snelle service en het meedenken!"

Nannie Duiker

Claes Finance

"Op zoek naar een websitebouwer in de regio Rosmalen voor de bouw van een nieuwe website ter vervanging van de bestaande website kwamen we bij One Design terecht. De website van One Design ziet er goed uit en geeft vertrouwen. Redenen voor ons contact op te nemen. Het verwachtte vertrouwen werd bevestigd tijdens het persoonlijke oriënterende gesprek. Bij het bepalen van de opzet van de website kwam One Design met goede ideeën maar luisterde ook naar onze wensen. De bouw van de website is verbazingwekkend snel gegaan. De website is helemaal van deze tijd en is een goede presentatie van ons bedrijf. We kunnen weer jaren vooruit."

Ronald Claes

to bEAT

"De service welke geleverd is door One- Design is perfect. Er wordt niet alleen meegedacht over de opmaak, maar ook over de teksten en opbouw van de website. Snelle service en goede begeleiding zorgen voor een top resultaat, ook worden vragen en problemen snel en professioneel aangepakt. Ik ben zeer te spreken over de geleverde website van One- Design."

Bram Janssen

RG Security

"Sinds een paar maanden ben ik begonnen met een eigen bedrijf in de beveiliging en was hiervoor op zoek naar een webdesigner in mijn omgeving. Deze heb ik gevonden in Berlicum, een klein dorpje in de omgeving van 's-Hertogenbosch. Maar aan One Design is niks klein! Binnen een week was er een testversie online en na goedkeuring was deze binnen no time 'up and running'. Helemaal geweldig!"

Raman Ghoderat

SVZ Sportmassage

"Ik ben al een ruime tijd op zoek naar een goede en betaalbare webdesigner die meedenkt, met voorstellen komt een en goede service biedt. Deze argumenten heb ik gevonden in One Design! Ik heb nu een site die mensen aanspreekt, makkelijk vindbaar is en waar mensen in oogopslag kunnen zien wat ik te bieden heb. Ik ben een tevreden klant van One design waar kennis, advies en service hoog in het vaandel staan."

Stijn van Zandvoort

Schoonheidssalon Coccole

"Ik ben heel erg tevreden over de samenwerking met One Design. Mijn website is geworden zoals ik wilde en dat is onder andere gekomen door de snelle en betrouwbare diensten van het bedrijf. Alles is op een erg professionele en prettige manier verlopen en ik ben erg tevreden over hoe mijn website er uit ziet. Ik vind dat One design op een creatieve manier samen met je kijkt hoe jouw website het persoonlijkst kan worden, maar ook heb ik goede tips en ideeën gekregen waar ik iets mee kan. Ik raad dit zeker bij andere mensen aan. Helemaal top!"

Jikke Rabou

Heidy Schouten Massagepraktijk

"Ik wilde graag een dynamische site, waar ik zelf ook nieuwtjes e.d. op kon zetten. One Design heeft mij daar uitstekend mee geholpen. Met leuke, originele en doeltreffende tips zijn we gekomen tot een site waar ik echt tevreden over ben. En hij is mooi. One Design staat voor snelle, betrouwbare service, een goede kwaliteit-prijsverhouding en persoonlijke benadering. Alles wat ik zocht in een webdesigner."

Heidy Schouten

Sterre Imagination

"Voor mijn zakelijke klanten wilde ik graag een nieuwe website laten bouwen. Dit moest een duidelijke en krachtige website worden. Ik zocht iemand het liefst uit de omgeving die gespecialiseerd is in Wordpress. One Design kwam duidelijk en vertrouwd over. Er zijn geen vaste kantoortijden wat voor mij ook heel fijn werken was. Ook kwaliteit en prijs gaan hier hand in hand. Het was meer werk als dat ik gedacht had, maar het resultaat mag er zeker zijn dankzij One Design!"

Marieke den Haak

G1000 Uden

"Voor het campagneteam van de G1000 Uden hadden we met spoed een vormgever nodig. One Design is in die behoefte gesprongen en daar zijn we erg blij mee. Creatief en erg flexibel. In een één op één middag kan je fantastisch meters maken. Stapje voor stapje dichter bij het resultaat. Naast de creatieve inbreng is One Design ook in staat om op een andere wijze de handen uit de mouwen te steken. Zo hebben zij ook een bijdrage geleverd aan het promotieteam. One Design is prima om mee te werken. (Het zou zomaar een Rotterdams bedrijf kunnen zijn)"

Ad Hartman

Voets Gewapende Grond

"In zeer korte tijd heeft One Design onze website geheel vernieuwd. We moesten met de tijd mee en One Design heeft dat prima opgepakt. Ook de, voor ons compleet nieuwe, inlogmodule voor personeel voldoet geheel aan onze verwachtingen en is zeer gebruiksvriendelijk."

Kelly Voets

Dario Endara Photography

"Ik ben erg blij met het ontwerp dat One Design voor de website van mijn bruiloft heeft gemaakt. Er is een erg overzichtelijke pagina gemaakt met foto's, tekst en een slideshow met foto's. Ook een video en links zijn erin verwerkt. Ik ben dan ook heel blij met het eindresultaat. One Design heeft goede tips en ideeën waar je zelf niet aan denkt. Wij krijgen veel leuke reacties op de website! Dus ook voor een make-over van mijn eigen website ben ik naar One Design gegaan."

Dario Endara

De Bierleverancier

"Ik was opzoek naar een website die aan al mijn eisen voldeed voor een nette prijs. Via een tevreden klant van One Design in gesprek gekomen met One Design en binnen een week stond er al een net ontwerp met alle opties die ik graag in mijn website wilde. Er waren nog wat problemen met de hosting waarin ik ook nog ondersteund werd. Kortom een echte aanrader als je een nette website wilt en goede service."

Ruud van de Wiel

Grinsven Scooters

"Aangezien ik snel een nieuwe website nodig had die beter gevonden moest worden en ook niet al te duur mocht zijn kwam ik uit bij One Design. Na wat overleg was de website binnen 2 weken klaar en ziet er strak uit."

Joop van Grinsven

Center Studio

"Met het beïindigen van mijn vorige bedrijf JazzAction en het opstarten van een nieuw hoort ook een nieuw fris aansluitende website. Door mijn eerdere goede ervaringen met One Design was het natuurlijk geen moeilijk besluit om ook nu weer met One Design om de tafel gegaan. Ook met de nieuwe website voor Center Studio wist One Design weer de juiste snaar te raken; de goede sfeer, de juiste beelden en indeling en warme persoonlijke uitstraling die ik zocht. Opnieuw weer helemaal gelukkig met mijn website!"

Mireille van de Ven

MechaFish

"Ik zag een mogelijk gat in de markt en wilde daar meteen mee aan de slag. Ik was op zoek naar iemand die snel een goede website kon maken. One Design heeft voor mij binnen een week een volledig werkende webshop online gezet. Zeer tevreden."

Anh-Tuan Nguyen

Trouwprieel

"In verband met het alleen hebben van een Facebook bedrijfspagina heeft One Design een aansluitende website gemaakt voor het verhuren van het trouwprieel. Deze moest simpel en toegankelijk zijn voor iedereen en zonder al teveel poespas. One Design is hier prima in geslaagd."

Jurgen van Berloo

Adventrim

"One Design staat voor mij voor snelle service en vakwerk in de ruimste zin van het woord. Van het design van een mooie website, naar wens ontworpen, tot het in de lucht krijgen van de site. Bij One Design hoef je niet bang te zijn dat het te lang duurt."

John van de Ven

Voets Bedrijfskleding

"We waren op zoek naar iemand die een duidelijke en overzichtelijke site kon maken voor ons, en zijn afspraken nakomt. Dit hebben wij gevonden bij One Design, we zijn erg tevreden over de snelle service en het ontwerp van de site en de klantvriendelijkheid. One Design is zeker een aanrader voor het maken van een nieuwe website."

Angelique Voets

Ilke's Studio

"One Design is echt een uitkomst! Zeer klantvriendelijk! Ik wilde graag een website in combinatie met een simpele webshop en de bestellingen stromen binnen. Ik ben zeer tevreden over het totaalplaatje en wil One Design daarom ook hartelijk bedanken voor mijn website."

Ilke Bergers

Kunstenmaken Henk

"Het doel wat ik met de website voor ogen had, heeft One-Design helemaal gerealiseerd. Informatie is to the point en spreekt mijn doelgroep goed aan. De mooie layout, duidelijke en gebruiksvriendelijke navigatie, maakt de website precies zoals ik wilde. Ik ben helemaal tevreden! Perfect!"

Henk van de Berg

Yamzz Hair

"One Design is een zeer professioneel innovatief bedrijf. One Design levert de perfecte service, ze luisteren goed naar wat jij wilt en proberen zo goed mogelijk de wensen van de klant te vervullen op het gebied van webdesign. Het ontwerp wordt op jouw wensen aangepast en ook nog eens in een redelijke termijn, je hoeft geen maanden te wachten."

Jamay Smits

Highway Car Service

"Ik ben zeer te spreken over One Design met betrekking tot de opmaak van mijn website, de snelheid van werken en de rust waarmee One Design uitleg geeft over het CMS en de werking van de website. Vanwege problemen moest ik snel een herontwerp van mijn website hebben en dankzij One Design was die er binnen één week, bedankt."

Paul de Cort

Imago Video

"One Design denkt mee over de marketing strategie en is op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de digitale wereld. De website van Imago Video was zo in de lucht en deze functioneert en oogt professioneel. Een echte aanrader voor als je je oude website beu bent en snel een betere moet hebben."

Marijn Schuurmans

Café ff Ted

"In verband met tijdsnood was ik op zoek naar een webdesigner die binnen één week een complete website online kon hebben staan! Na een simpele zoekopdracht in Google kwam ik uit bij One Design. Dit webdesign bureau is gevestigd in Berlicum en om in één woord mijn beoordeling te schrijven: Perfect!"

Theo van Vessem

Kras Cars

"One Design denkt niet alleen mee over de website, maar ook op het gebied van sociale media. Ik kwam zelf met een klein idee voor mijn website en dit is met het denkwerk van One Design, een uitgebreide website geworden. Gewenste veranderingen van de website zijn dezelfde dag nog geregeld!"

Hannis Kras

Maxima Residence

"In 2012 maakte wij kennis met One Design. De opdracht was uitsluitend het bouwen van een informatiepagina. Het eindproduct en de prijsstelling waren absoluut ok. De brede ontwikkeling van One Design, geeft ons veel vertrouwen naar een verdere uitbouw op het vlak van Social Media en mobiel internet."

Johan Kras

Kasteel Heeswijk

"Voor Kasteel Heeswijk maakte One Design een website voor Heerlijk Heeswijk in 2011, een mobiele website in 2012, en een dinerkeuzepagina in 2013. De dinerkeuzepagina is zeer gebruiksvriendelijk en effectief, zonder toeters en bellen. Door de nieuwe website besparen wij veel geld aan inkopen, omdat van te voren duidelijk is wat er ingekocht moet worden. Er is snel gewerkt en een perfecte uitleg op papier maakt het geheel af."

Rob Sleddens